Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Olvasok egy cikket és azt fejtegeti, hogy merre vannak jó helyek ha a kiéhezett pár nem tud négy fal közé menekülni egy mindent elsöprő szexre.
Azon gondolkodtam, kutakodva az emlékeimben mely helyek maradtak ki eddig az életemből.
Azok már bevillantak amik megvoltak, sőt valamelyik egész élesen. Lakás minden szeglete, kert, autó, beach, uszodaöltöző, sátor, szerelőműhely, sufni, mozi.    
Nálam az első helyen egy egész napos piknik, távoli hegyek lankás lejtőjén, nyári napsütéssel, lágy szellővel, gyümölcsökkel, finom borral, meztelenkedve egész nap, beszélgetéssel, szeretkezéssel, naplemente csodálása összeölelkezve.
A többi ami még hátravan, repülő, vonat, próbafülke, szauna, park, eldugott helyek, erdő, kilátó, biliárdasztal, stégen, szakadó esőben, télen a hóban, liftben.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asajateletem.blog.hu/api/trackback/id/tr832967212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása