NaCl

Címkék: egészség átverés megelőzés arány nacl kcl

2011.06.11. 12:43

A jó öreg só. Az egyik legfontosabb vegyület az emberi élethez. Régen a sóért háborúkat vívtak, országokat rohantak le vagy kebeleztek be a sókészletükért.
Mostanában a profithajhász cégek előszeretettel vegyítik hígítják vagy helyettesítik KCl-lel nem megfelelő arányban. A normál arány 30:1-hez lenne és nem 10:1 főleg nem 1:1 ami lassan ölő méreg. Amerikában KCl-lel végzik ki a halálraítélteket. Sőt, még KCl-lel műtrágyáznak, így mérgezve a zöldségeket amit megeszünk. 
Több fronton vívjuk ezt a háborút, és sajnos a saját kormányunk is ellenünk van.
Ma Magyarországon nem lehet kapni tiszta NaCl legálisan, vezetőink megtiltották. Azzal a süket szöveggel, hogy a lakosságnak nincs szüksége tiszta NaCl-re. Ez is olyan hülyítés mint a margarin egészségesebb a vajnál, és még sorolhatnám. 
Ne hagyjátok magatokat átverni, ne hagyjátok hogy hülyének nézzenek. Egészségünk csak egy van és a legfontosabb azt megőrizni. Tiszta sóval enni és egészségesen étkezni.
Tiszta só beszerzése nehézkes de nem lehetetlen! Én már csak NaCl-lel sózok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asajateletem.blog.hu/api/trackback/id/tr572975055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása