Kérdezem én miért? Nagy multi cégek miért mérgeznek minket?
A válasz egyszerű a profitért. De miért? Nem az a lényeg, hogy a vásárlót a lehető legtovább életben tartsuk, és folyamatosan a mi termékünket vegye? Ennyire előre nem gondolkodnak. Nekik a lényeg, hogy a kiadások minimálisak legyenek, a profit hatalmas, az év végi bónusz csekk legalább 7 számjegyet tartalmazzon, és nem utolsó sorban a cég árfolyama a tőzsdén folyamatosan emelkedjen.
Ajánlom Dr. Ghislaine Lanctot - Az egészségügyi maffia c. könyvét.
Ezek ellen a leghatásosabb fegyver, ha nem vesszük a termékeiket! Nem dőlünk be a manipulatív reklámjaiknak.
E cégek összes termékeit soha nem használom és másnak se ajánlom:
Unilever, Kraft food, Danone, Procter & Gamble, Nivea, Oriflame, Coca-Cola, Pepsi, McDonalds, Burger King, és a hozzájuk hasonló profitorientált méreggyártók.
Mindent meg kell nézni, utána járni, kipróbálni, tesztelni és ha bevált akkor lehet alkalmazni mindennapjainkban.
Használjatok bevizsgált, letesztelt mérgektől mentes bio termékeket. Én ezt teszem már rég óta. Lehet, hogy egy kicsit drágább, de egészségünk csak egy van.
Nem mindegy hogy 50 évet élünk vagy 90-et. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asajateletem.blog.hu/api/trackback/id/tr1002978508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása