Az első

Címkék: első

2011.06.02. 16:42

 

Soha nem gondoltam volna hogy én bloggolni fogok. Fura érzés, na nem olyan mint az első csók vagy az első szex, de még olyan sem mint az első ajándékba kapott lego.

Ez egy virtuális napló és így fogom fel, minden nap (szinte) új bejegyzés, ez attól is függ hogyan jutok gépközelbe. Remélem minél többször. Lehetnek kisebb nagyon fogalmazási hibák, de ezek valószínűleg javulni fognak idővel.

Ez a blog mindenről szól, minden ami velem történik, amit teszek, ami érdekel, visszaemlékezések, pozitív és negatív dolgok egyaránt és a pillanatnyi történések. Mindent amit lehet leírok, és be linkelek. Így az év felénél járva, elkezdem naplómat azaz blogomat, beindul a gépezet. Furcsa, mintha tegnap lett volna a 2010 szilveszter olyan élesen emlékszem, sőt arra is hogy úgy berúgtam mint a szél, párszor repültek a róka rudik. Nos, indul az első blogom.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asajateletem.blog.hu/api/trackback/id/tr782951889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása