24

Címkék: sorozat film 24

2011.07.02. 18:49

A kedvenc sorozatom. 8 év alatt 192 epizód, és mind jobbnál jobbak. Tele izgalmakkal fordulatokkal. Amikor elkezdtem nézni nem bírtam abbahagyni zsinórban 16 rész néztem meg. :) Azóta sem tudtak ilyen sikeres sorozatot készíteni ebben a műfajban.  
A főszereplő Jack Bauer, aki egy CTU (Counter Terrorist Unit, azaz terrorista-elhárító egység) nevű kitalált ügynökséget segítve dolgozik Los Angelesben, és itt folytatja a nyomozásokat. Minden epizód egy óra történéseit meséli el, és minden évad 24 epizódból áll (egy évad egy napnak felel meg). A sorozat gyakran alkalmazza az osztott képernyős technikát, amely segítségével egyidejűleg mutatja a különböző szereplőket és cselekményszálakat. Már csak az jelent vigaszt, hogy jövőre egy mozifilmmel tér vissza Jack Bauer.

http://www.imdb.com/title/tt0285331/
http://hu.wikipedia.org/wiki/24_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)#Els.C5.91_nap

A bejegyzés trackback címe:

https://asajateletem.blog.hu/api/trackback/id/tr163032860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása